Het koninginnedagfeest op het Java-eiland in Amsterdam werd zo druk bezocht dat de wegen ernaartoe zijn afgesloten. Het terrein was al snel vol, aldus de politie. Het feest van radiozender Slam!FM werd tot vorig jaar op het Rembrandtplein in het centrum van Amsterdam gehouden, maar burgemeester Van der Laan wilde daar geen grote feesten meer. Ook op het Museumplein is er dit jaar geen feest.

Waar jaarlijks het Radio 538 feest is was het dit jaar rustig alle dance evenementen zijn aan de rand van Amsterdam gehouden waar men toegangskaarten voor moest kopen. Het feest op het Java-eiland was het enige dancefeest dat dit jaar vrij toegankelijk was. Er konden in totaal 12.000 mensen op het terrein. Slam FM trok volgens een woordvoerster van het radiostation dan ook 12.000 mensen naar het Java-eiland. Om 11.00 uur, een uur voor aanvang van de optredens van een groot aantal dj’s, moesten de poorten al dicht en kon er niemand meer bij. Volgens de woordvoerster van SlamFM gingen ze in Amsterdam tot 20.00 uur door.

Afgelopen maand was iedereen van SLAM!FM hard bezig om het leukste en gezelligste feest van Koninginnedag 2012 voor te bereiden. Bij het SLAM!FM Koninginnedagfeest kwamen de beste artiesten langs om alle bezoekers een super leuk feest te geven, waaronder: Afrojack, Shermanology, Sander van Doorn, Ferry Corsten, Quintino, DJ Jean, Vato Gonzalez & MC Tjen, The Partysquad, Nicky Romero, R.I.O., Sidney Samson, Kraantje Pappie, Lange Frans en SLAM!FM DJ Menno de Boe.

 

Foto's (c) 2012 Freddie de Roeck

Deel: