Na alle succesvolle edities van Black Music Special gaat 2012 weer goed van start. Op zaterdag 24 februari presenteert Concert Group een nieuwe editie van Black Music Special in The Sand te Amsterdam met live on stage R&B sterren Bow Wow en Omarion. Black Music Special heeft zich in 2011 bewezen kwalitatieve Urban evenementen te programmeren met als resultaat uitverkochte edities. Voor 2012 doet de organisatie een schepje er boven op door de evenementen naar een next level te brengen.

Met de kick-off op vrijdag 24 februari presenteert Concert Group o.a. de 24-jarige rapper Bow Wow. Vanaf zijn 13de jaar is Bow Wow actief als rapper, met 6 albums reeds op zijn naam heeft deze talentvolle rapper grote populairiteit gekregen. Zijn laatse album “Underrated” die hij uitbracht nadat hij werd getekend bij het populaire label Cash Money Records van o.a. Lil’Wayne en Birdman gooit hogen ogen in de Hiphop scene en is al reeds een groot succes.

In 2011 bracht Bow Wow onverwacht een bezoek op het podium bij Black Music Special tijdens de show van Tyga. Met deze editie wil Bow Wow zijn Nederlandse fans een volledige show geven tijdens Black Music Special.

Naast Bow Wow is een oude bekende van Black Music Special weer terug op het podium. Niemand minder dan Omarion zal alle dames hun bloed weer sneller laten stromen. De 27-jarige R&b ster werd bekend als lead singer van de bekende R&B band B2K maar is sinds 2004 succesvol actief als solo zanger. Met bekende hit singles als “Ice Box” en “Touch” zal de R&B weer ruim aanwezig zijn bij Black Music Special.

Deel: