Dinsdagavond zijn de winnaars van de 100% NL Awards 2011 bekend gemaakt. Dit jaar zijn Nick & Simon, Guus Meeuwis, Ben Saunders en de juryleden van ‘The voice of Holland’ door de luisteraars van 100% NL gekozen tot de winnaars van de 100% NL Awards. De winnaars hebben hun 100% NL Award vanavond ontvangen in een live-uitzending van RTL Boulevard en in de ‘100% NL Awards Show’ op 100% NL.

De coaches van ‘The voice of Holland’ kregen de 100% NL Award ‘Hit van het Jaar’ voor hun single ‘One Thousand Voices’. Coaches Nick & Simon zijn dubbel onderscheiden, want zij hebben ook de Award voor ‘Artiest van het Jaar’ gewonnen. Het album ‘Armen Open’ van Guus Meeuwis is door de luisteraars van 100% NL gekozen tot ‘Album van het Jaar’. En Ben Saunders is de winnaar van de Award ‘Nieuwkomer van het Jaar’.

Eerder al ontving Paul de Leeuw uit handen van collega Jan Smit de 100% NL Oeuvre Award. De zanger werd hiermee beloond voor zijn gehele muzikale oeuvre. Guus Meeuwis en Roel van Velzen konden helaas niet aanwezig zijn. Om ze toch een Award aan te kunnen bieden hebben ze afgelopen zondag het beeldje in ontvangst mogen nemen. De beelden hiervan zie je hieronder.


Foto’s (c) 2012 Freddie de Roeck

Deel: