Met hun nummer 1 notering op zak van hun nieuwe studio album “Because we Believe” komen de mannen van LATV op 02 december met een volledig nieuw opgenomen kerst album. Hiermee geven Richy, Remko, Roy, Peter en Gordon gehoor aan de vele verzoeken van hun fans om een heus kerst album te maken. In tegenstelling tot de twee eerdere met goud en platina bekroonde muzikale voorgangers is het kerst album helemaal in het Engels gehouden. Aangevuld met 3 nieuw geschreven tracks hebben de mannen zich wederom overtroffen in prachtige composities. Zo zingen ze weergaloos “Silent Night” en “It’s The Most Wonderful Time Of The Year” en breken ze harten met “Miss You Most At Christmas Time” in duet met Aliyah het Holland’s Got Talent zangwondertje.

Ook in “Grown-Up Christmas List” en “When A Child Is Born” laten de mannen van LATV horen dat zij toch echt tot de absolute wereldtop behoren in samenzang. Het succes van LATV lijkt niet meer te stuiten, ondersteund met een mega campagne op RTL4 die dankbaar gebruik maakt van de nu al kershit “Stand Up and Sing” van het album en met het aangekondigde kerstconcert op 19 december in Studio 21 in Hilversum lijken de kerstdagen in de toekomst aan LATV te behoren.

Het nieuwe kerst album zal wederom vriend en vijand verbaasd doen staan, de producties klinken weergaloos en rijker dan ooit. LATV tekenen zelf voor alle koorpartijen en de producer uit Zuid-Afrika heeft het beste uit de mannen gekregen, meer dan wat de mannen zelf ooit hadden verwacht te kunnen. Met dit kerstalbum heeft LATV zich definitief gevestigd in de muziekgeschiedenis van Nederland. Als extra voor de nieuwe fans verschijnt er een special giftbox waarin de drie albums bij elkaar worden verkocht in een luxe verpakking, een prachtig cadeau voor onder de boom! Alle drie de albums staan dan genoteerd in de album top 100, een unieke prestatie voor een nieuwe band die pas in september 2010 het levenslicht aanschouwde.

Deel: