altDonderdag 24 november is het exact 20 jaar geleden dat Freddie Mercury, frontman van één van ’s werelds populairste groepen ooit, overleed aan de gevolgen van Aids. We hebben het uiteraard over Queen. Twintig jaar na zijn dood staat 013 stil bij de fantastische frontman en die legendarische band die popklassiekers uitbracht alsof het niets was; ‘Bohemian Rhapsody’, ‘We Will Rock You’, ‘The Show Must Go On’, de lijst is oneindig.

Precies op de frontman zijn 20e sterfdag brengt de Britse tribute-band The Bohemians een briljante tribute aan Mercury. The Bohemians is de grote favoriet van de officiële Queen-fanclub en zelfs van Queen-gitarist Brian May, die The Bohemians als ‘briljant’ bestempelde. Tijdens het ruim 2,5 uur durende optreden wordt de groep een deel van het optreden bijgestaan door het ACM Gospel Choir. Kortom, een gedenkwaardig eerbetoon staat u vanavond zeker te wachten!

De voorverkoop is reeds gestart. Kaarten kosten € 27,50 (excl. service- en transactiekosten). Klik hier om kaarten te bestellen.

Deel: