altNoel Gallagher’s ‘High Flying Birds’ is via de officiële website van de zanger online via stream voor geregistreerde gebruikers te beluisteren. Vanaf vanmiddag (12-10) 17:00 uur tot morgenmiddag (13-10) 17:00 uur is het mogelijk om kant A van het eerste soloalbum van de Oasis gitarist te horen. De B kant van ‘High Flying Birds’ zal morgen vanaf dezelfde tijd tot (14-10) 17:00 uur online staan.

Het afspelen van het album zal begeleid worden door behind-the-scenes video opnames van de documentaire ‘It’s Never Too Late To Be What U Might Have Been’, deze opnames zullen ook bij de release van de LP op CD/DVD en iTunes zitten. Vorige week onthulde Gallagher de video voor zijn single ‘AKA… What A Life!’, in welke een hoofdrol is weggelegd voor akteur en vriend Russell Brand. Eerder vandaag bekende de zanger dat hij tijdens de laatste verkiezingen gestemd heeft op een piraat vanwege het feit dat er niets bijzonders is om op te stemmen. “Het is de eerste keer dat ik het meest onzinnige ding van de lijst gepakt heb. Een of andere kerel had een piratenpak aan, er is niets cooler dan een piraat”, aldus Gallagher. De zanger’s ‘High Flying Birds’ komt op 17 oktober uit.

Deel: