Nummer één DJ van de wereld, Armin van Buuren heeft op Ibiza gisteravond twee Ibiza DJ Awards gewonnen, voor ‘Best International DJ’ en ‘Best Trance DJ’. Deze awardshow vond gisteravond plaats in Pacha Ibiza. Ook kon de DJ vertellen dat hij zijn contract bij Radio 538 heeft verlengd. Om zijn contract verlenging met 538 te vieren is er vrijdag aanstaande een bijzondere editie van zijn radioprogramma ‘A State Of Trance’. Na de reguliere show op vrijdagavond van 22.00 tot 00.00 uur, zendt Radio 538 een exclusieve vier uur durend set van hem uit in Club Space op Ibiza. Onder de titel: ‘A State Of Trance presents: Universal Religion, from Space Ibiza’.

Op diezelfde dag komt zijn nieuwste compilatie ‘Universal Religion Chapter 5’ uit. Armin van Buuren: ‘Als kind al was ik al gefascineerd door radio en droomde ik van een eigen radioprogramma. Nu komt alles wat ik doe samen in A State Of Trance. Vorig jaar ben ik het avontuur bij 538 gestart en met trots mag ik nu vertellen dat ik tot minstens 2013 aan het coolste station van Nederland verbonden blijf!’

Foto (c) Armelle van Helden/Maxazine.nl

Deel: