Het legendarische meesterwerk van Roger Waters komt tot leven tijdens het Stadsfeest 2011 in Doetinchem. Niet door Pink Floyd zelf, maar uitgevoerd door band, koren en een symfonisch orkest met meer dan 150 muzikanten en acteurs uit de regio.

“Another brick in the wall”, “Comfortably numb” en “Hey you” krijgen een nieuwe dimensie; nu Musical Producties Gelderland (MPG) het conceptalbum op de planken zet met alle excentrieke karakters en theatrale effecten die het verhaal verdient. De ontspoorde rockartiest, zijn verstikkende moeder, zijn tirannieke leraar en zijn egocentrische vriendin, zijn allen onderdeel van een verhaal met een aangrijpende onderliggende boodschap over onze maatschappij en de eenzaamheid daarin.

The Wall is rockconcert en muziektheater tegelijk; en belooft een spectaculaire aftrap te worden van deze editie van het Stadsfeest Doetinchem. Projecties, vuurwerk, maar vooral de overtuigingskracht van de muziek zelf zorgen voor een unieke happening. Op 31 augustus 2011 op het Simonsplein in Doetinchem.

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar (á 10 euro) via www.musicalproducties.nl

Deel: