FestyLand, hét drie daagse crossover festival der Zuidelijke Nederlanden, heeft inmiddels een vaste plaats ingenomen in de algemene festivalkalender. Op 14,15 en 16 oktober verrijst het grote tentenkamp op Landgoed Hendrickx in Volkel/Uden (Noord-Brabant). Met twee uitverkochte dagen van afgelopen jaar heeft de organisatie een mooie uitdaging. FestyLand wordt dit jaar nog mooier, beter, avontuurlijker en nog gekker! Komt dat zien! De tickets voor dit driedaagse circus met camping gaan vanaf 14 juli in de verkoop met voor de die-hards een te gekke Early Bird-actie, die loopt tot en met 12 augustus!

FestyLand – dé driedaagse afsluiter van het festivalseizoen – zal ook dit jaar iedereen opnieuw verrassen en doet er weer een flinke schep bovenop. FestyLand biedt haar bezoeker graag zoveel mogelijk avontuur en beleving : 3 dagen, 6 podia, 7 tenten en meer dan 80 acts! Ook dit jaar maken weer vele topartiesten, theater en shows hun opwachting op het tentenkamp van het festivalterrein.

De eerste namen zijn al bekend: Miss Montreal, VanVelzen, Guus Meeuwis & Band, Jah6, Handsome Poets, Splendid, Destine, Guild of Stags, The Opposites, Chef’ Special, Krystl, Black-Bone, The Deaf, Peter Pan Speedrock, Russkaja, Baskerville, Memphis Maniacs, Rattlesnake Shake, The Hot Studs, Chille met Nille ft Mr. Balls, Vato Gonzalez & MC Tjen, La Fuente, Stefan Vilijn, Jeremaine S, Dyna, MC Iceman, MC Apster, Michel de Hey, Boef en de Gelogeerde Aap, Reverse & Adje, Feest DJ Ruud, 90’s NOW, Nobody Beats The Drum, Ferreck Dawn, Quintino, Shermanology, Paul Elstak en uiteraard de ambassadeurs van FestyLand: BZB.

Afgelopen jaar pronkte FestyLand met een uitverkochte vrijdag en zaterdag met in totaal ruim 20.000 bezoekers. Voor aankomend jaar ligt de lat nog een stukje hoger. Dit jaar viert FestyLand alweer haar vierde editie met een groot aanbod aan diversiteit en absurditeit in de programmering. Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober ontstaat er op het festivalterrein in Volkel/Uden een mega tentenkamp met intense prikkelingen voor elk zintuig. De basis is de totale sfeer, die moet voor iedereen goed zijn. Dit wordt gewaarborgd door de samenwerking met Paaspop Events en Par-T. En ook zal De Pul Uden dit jaar wederom een tent hosten. Alle registers worden opengetrokken om er een verrassende vierde editie van te maken op alle fronten.

{loadposition unruly-bjorn}

Deel: