altScouting for Girls is al geruime tijd succesvol aanwezig in de muziekscene. Deze indie-rock band brak pas echt in Nederland door in het voorjaar van 2010. Op vrijdag 25 maart staat dit jonge trio op het podium in de Dommelsch Zaal van 013 te Tilburg. Scouting for Girls mag zich zo ongeveer een van de populairste bands van dit moment noemen. Met ‘Famous’ en ‘This ain’t a love song’ is de band niet weg te slaan van radio en TV.

Scouting For Girls krijgt op de 25e support van Audio Adam, een alternatieve pop band met sterke, melodieuze eigen nummers. Onvergelijkbaar, maar om een idee te geven van de inspiratiebronnen: Snow Patrol, Starsailor en Keane. Popmuziek benaderd op een alternatieve manier door een steviger drumsound en scherpere gitaarriffs. In april zal hun tweede single ‘Hands Off Me’ gepresenteerd worden, opgenomen in de bulletsound studio’s, onder leiding van Han Nuijten.

Deel: