VanVelzen’s dubbelalbum ‘Take Me In & Hear Me Out’ is bekroond met een gouden plaat. VanVelzen kreeg de prijs voor het album uitgereikt tijdens zijn ‘Hear Me Out’ theatervoorstelling in zijn geboortestad Delft. VanVelzen ontving de gouden plaat bovendien uit handen van zijn vader, Kor van Velzen. Dit is het tweede goud voor VanVelzen, want ook zijn debuutalbum ‘Unwind’ bereikte eerder de gouden en daarna de platina status.

‘Take Me In & Hear Me Out’ is het tweede album van zanger/pianist Roel van Velzen. In 2009 verscheen het album in twee delen. In mei verscheen het stevige ‘Take Me In’ en in september volgde het meer ingetogen ‘Hear Me Out’. Het album leverde verschillende hitsingles op als ‘When Summer Ends’, ‘Love Song’, ‘Broken Tonight’ (met Armin van Buuren) en de alarmschijf ‘Take Me In’.

Delft is de laatste stop van dit jaar voor VanVelzen tijdens de ‘Hear Me Out’ theatertour. Op innemende wijze neemt VanVelzen zijn publiek mee op een reis door zijn carrière en zijn muziek. Het avondvullende theaterspektakel, onder regie van Bavo Galama, is zo’n succes dat VanVelzen in mum van tijd 31 voorstellingen uitverkocht. Slechts voor drie voorstellingen is nu nog een beperkt aantal kaarten verkrijgbaar. In februari 2011 gaat de reeks uitverkochte theatervoorstellingen verder, met koninklijk theater Carré als ultiem sluitstuk.

Foto: (c) Dennis Ekelschot

Deel: