Enkele maanden gelden zou de zanger dit bij toeval ontdekt hebben. Dit verklaarde hij tijdens een interview aan het Engelse Magic 105.4. Zelf dacht hij aan depressiviteit te lijden maar dat is dus niet zo. Zonder verder in details te treden vertelde hij de ziekte al jaren onder de leden te hebben zonder dat hij het wist. “Gelukkig word ik er nu voor behandeld wat mijn leven totaal veranderd heeft”.

Om welke ziekt het gaat wil hij niet vertellen, wel vertelde hij dat de roem hem “krankzinnig” heeft gemaakt. [[Elton John]], [[Elvis Presley]], om maar een paar voorbeelden te geven van mensen die niet om konden gaan met hun roem. Hij kijkt dan ook met gemengde gevoelens terug op zijn solodebuut in 1996, de single Freedom van [[George Michael]]. “Ik nam deze plaat op zodat de platenmaatschappij me met rust zou laten. Maar het was de periode voor mijn ontwenning en ik was er niet best aan toe,” vertelt Robbie.” Toen begon ik in de gaten te krijgen dat ik een alcoholist was geworden, ik moest naar een ontwenningskliniek.

Deel: