Het is al enige tijd geleden, 24 juli 2010, dat het drama van de LoveParade in het Duitse Duisburg is voorgevallen. Het zwarte pieten is nog steeds aan de gang. Maar onder tussen zitten familie en vrienden zonder hun geliefde. Daarnaast is het voor de mensen die aanwezig waren psychisch moeilijk te verwerken.

DJ’s United wil deze mensen een hart onder de riem steken. DJ’s United bestaat uit, [[Armin van Buuren]], [[Paul van Dyk]] en [[Paul Oakenfold]]. Zij hebben een nummer gemaakt, “Remember Love”, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de hulp van slachtoffers. De organisatie die zich hier mee bezig houdt is Associatie van het Non-statutair Welzijn. De organisatie gaat de middelen inzetten voor financiële hulp aan de slachtoffers, nabestaanden en iedereen die medische of psychologische hulp nodig heeft.

{slide=interview Armin van Buuren © NOS}{/slide}

Deel: