Bij [[Labventure]], een van de bedrijven van [[Marco Borsato]] die afgelopen maanden failliet gingen, zijn de afgelopen tijd voor tienduizenden euro’s spullen gestolen. Tenminste: Computers, dure meubels en flatscreens zijn de afgelopen maanden met bestel busjes meegenomen, en zijn onder anderen terecht gekomen in enkele Hilversumse cafés. Curator Nils Reerink stelde vast dat er spullen ontbraken en eist dat deze terugkomen, aangezien anders aangifte gedaan zal worden van diefstal.

Labventure ging vorige maand failliet, en was er eerder de oorzaak van dat [[The Entertainment Group]] over de kop ging. TEG had enkele miljoenen uitgeleend aan Labventure, maar kreeg dit destijds niet terug. Het plotselinge ontbreken van dure artikelen van Labventure, die in de buurt van het internetbedrijf gewoon zichtbaar opdoken, zet wel vraagtekens bij een eventuele claim van diefstal. Borsato lag eerder nog onder vuur, nadat bekend werd dat de zanger voor enkele miljoenen euro’s belasting had ontdoken, door veel geld het in het buitenland onder te brengen.

Deel: