Nadat bekend werd dat [[Snoop Dog]] niet kan optreden op [[Parkpop]] in Den Haag, maakte de rapper bekend de tijd in te vullen met optredens elders in Nederland. Op 27 juni staat Snoop Dogg in De [[Oosterpoort]] in Groningen en op 29 juni in de Tilburgse [[013]]. Snoop Dogg mag je gerust scharen onder de grootste hiphopartiesten aller tijden. De Amerikaanse rapper scoorde sinds hij begin jaren negentig zijn eerste album uitbracht ontelbare hits zoals ‘What’s My Name’, ‘Gin And Juice’ en ‘Drop It Like It’s Hot’. Hij speelde in vele films, produceerde tracks voor zichzelf en andere artiesten, lanceerde zijn eigen kledinglijn en deed zijn bewogen leven uit de doeken in een autobiografie.

De rapper stond op het programma van het gratis festival in Den Haag op 27 juni maar zijn komst werd donderdag op last van burgemeester, politie en justitie afgelast. Zij meldden het ”open en vriendelijke karakter” van het gratis muziekevenement niet te kunnen garanderen als de rapper optreedt.

Op 28 juni stond al een optreden van Snoop Dogg gepland in de Amsterdamse [[Melkweg]]. Die show is uitverkocht.

Deel: