Kent U hem nog: ras-aso [[Ome Henk]], die in de jaren ’90 enkele hits had met ‘Op de camping’, ‘Mambo nr. 6’ en ‘Ik zing dit lied voor Ome Henk’, alsmede bekend is van de strips. Als u weleens met de trein reist moet u in mei even extra goed opletten want wie weet komt u Ome Henk tegen. Deze maand reist hij namelijk met de trein door heel Nederland. Ome Henk geeft deze maand 300 exemplaren van zijn nieuwste DVD “Ome Henk maakt er een zootje van!” aan een aantal willekeurige reizigers. Vandaag kan je Henk tegenkomen tussen Leiden en Den Haag, aanstaande maandag (10 mei) tussen Utrecht en Gouda, zaterdag 15 mei tussen Amsterdam en Alkmaar, dinsdag 18 mei tussen Amersfoort en Hilversum en op donderdag 27 mei tussen Groningen en Leeuwarden. Uiteraard neemt hij ook even de tijd om gezellig een babbeltje te maken met iedereen. Gezellig….

Deel: