[[Martin Buitenhuis]], zanger en tekstschrijver van de band [[Van Dik Hout]], distantieert zich van de website www.zijmaakthetverschil.nu. Naar zijn mening wordt er oneigenlijk gebruik gemaakt van een van zijn teksten, “Zij Maakt Het Verschil”, een nummer 1-hit met het samenwerkingsverband “De Poema’s”. Buitenhuis onderzoekt of er via juridische wegen een mogelijkheid bestaat het gebruik van “Zij Maakt Het Verschil” te verbieden. Buitenhuis: “Het is niet de bedoeling dat mijn teksten worden gebruikt voor politieke doeleinden of worden ingezet bij geloofskwesties.” De site www.zijmaakthetverschil.nu wordt gebruikt door de [[SGP]], dat op de site een petitie heeft staan tegen de uitspraak van de Hoge Raad, die onlangs oordeelde dat de SGP vrouwen niet langer mag uitsluiten op de verkiezingslijst.

Deel: