Michael Jackson Fotograaf onbekendBijna een jaar na zijn overlijden blijft het spoken rond de naam van [[Michael Jackson]]. De assistent van zijn voormalige dermatoloog, Jason Pfeiffer, verklaart nu een gepassioneerde relatie met de King of Pop te hebben gehad. De assistent ontmoette Jackson in de praktijk van diens dermatoloog Dr. Arnold Klein, en viel als een blok voor de zanger. Toen beiden spraken over hun moeilijke jeugd begon Wacko Jacko te huilen, waarna Pfeiffer hem troostte, en de vlam pas na enkele maanden ook bij Jackson oversloeg, aldus de zelfverklaarde ex van Jackson. Dr. Klein, bevestigt de relatie tussen de twee, na het stel ooit in de spreekkamer betrapt te hebben. Ook Ian Halperin, die een officiƫuze biografie van de zanger publiceerde, schreef in zijn boek twee mannen te hebben gesproken, die verklaarden een relatie met Jackson te hebben gehad.

Of de zoveelste bekentenis van Jacksons vermeende homo- of biseksualiteit iets te maken heeft met de zelfmoord van dienst ex-advocaat, Peter Lopez, is niet bekend. Lopez pleegde gisteren zelfmoord door zichzelf met een kogel door het hoofd te schieten. De advocaat was getrouwd met [[Catherine Bach]], bekend van de [[Dukes of Hazzard]], waarin zij de rol van de populaire [[Daisy Duke]] vertolkte.

Deel: