De voormalige zangeres van de Belgische dance band [[Milk Inc]], Ann Vervoort, is deze week levenloos gevonden in haar huis in het Limburgse Houthalen-Helchteren (België). De omstandigheden rond haar overlijden zijn nog onduidelijk, wel is er bekend dat er veel verdovende middelen en alcohol in het spel geweest zou zijn’. Ann brak eind jaren negentig door als zangeres van Milk Inc. In Nederland was ‘Walk on Water’ de eerste grote hit.

In 2000 hing Ann haar microfoon aan de wilgen en vertrok ze met haar vriend Patrick Claesen (dj [[Pat Krimson]]) naar Ibiza voor een ‘gezonder bestaan’. “Ik ben eruit gestapt nadat ik in het ziekenhuis was beland met een spastische darm. Van de stress. Mijn lichaam eiste een regelmatiger leven”, vertelde ze in een interview. In april 2005 zette Patrick een punt achter hun relatie. Ann pakte haar koffers en vertrok weer naar België, maar een leven in de spotlights zag ze niet meer zitten. “Ik heb voorgoed afscheid genomen van het glamour- en glitterwereldje. Ik ben me gaan inschrijven bij een uitzendbureau, om meer regelmaat in mijn leven te krijgen.” In haar laatste interview vertelde Ann dat een zwaar werkongeval een hernia in haar nek had veroorzaakt: “Twee maanden lang leefde ik op morfine en pijnstillers.” Vervoort is 33 jaar geworden.

Deel: