De Britse popgroep [[Blur]] heeft voor het eerst sinds 2003 een nieuwe single opgenomen. “Fool’s Day” was speciaal voor Record Store Day opgenomen, maar was in recordtijd uitverkocht. Er was een gelimiteerde oplage van maar 1000 stuks, welke snel op waren. “Fool’s Day” is nu op de website van de band te downloaden. Volgens manager Chris Morrison is het belangrijk dat de fans de single op een legale manier kunnen verkrijgen. “Beter zo dan dat ze op een illegale manier een versie van mindere kwaliteit moeten downloaden.” Het uitbrengen van ‘Fool’s Day’ leidt alvast tot geruchten dat de populaire band opnieuw de studio in gaat. In 2003 ging de groep uit elkaar, nadat het zij al een tournee hadden afgewerkt zonder gitarist Graham Coxon. Zanger Damon Albarn legde zich vervolgens toe op [[Gorillaz]] en [[The Good, The Bad & The Queen]]. Vorige zomer kwam de groep weer bij elkaar, met enkele enthousiast ontvangen optredens in het Londense [[Hyde Park]] en op [[Glastonbury]].

Deel: