Na de dood van popster [[Michael Jackson]] zijn in de woning naast [[propofol]] ook tientallen tubes huidcrème gevonden, die zijn bestemd om de huid te bleken. Jackson werd jarenlang beschuldigd zijn zwarte afkomst te verloochenen, en blank te willen zijn, maar de King of Pop wuifde dat in de jaren ’90 weg, door bekend te maken dat hij leed aan [[Vitiligo]], een huidziekte die het pigment van de huid deed verdwijnen. Jacksons lijfarts [[Conrad Murray]] wordt verdacht van doodslag; hij zou de zanger te veel propofol hebben toegediend, waardoor hij nooit meer wakker werd. Vlak na Jacksons dood gedroeg Murray al erg verdacht. “Ik moet naar het huis om crèmes op te halen zodat de wereld er niet achter komt dat Michael ze gebruikte”, verklaarde Murray zijn gedrag, dat er op duidt dat Jackson zijn huidziekte wel eens gefaked zou kunnen hebben. In juni, een jaar na de dood van Jackson zal een boek verschijnen dat veel geruchten zal moeten ophelderen.

Deel: