[[Gordon]] valt eigenlijk niet op homo’s. De Topper overweegt dan ook weer een relatie aan te knopen met een vrouw. “Ik vind vrouwen sowieso liever, zorgzamer en begripvoller. Die keiharde homowereld, daar moet ik niks van hebben.” De 41-jarige Gordon heeft momenteel een relatie met de 24-jarige Raoul. “Ik ben blij, het gaat een half jaar goed, maar ik weet niet of ik verliefd ben, het gevoel is wel super.” Over zijn liefdesstrubbelingen schreef Gordon een boek, ‘Alles Over de Liefde, Gids voor het Gebroken Hart’, dat op 9 april verschijnt. Ondanks alle wijsheden blijft Gordon twijfelen. “Misschien had ik het toch eerder met een vrouw moeten proberen. Had ik nu kinderen gehad en dat zou een stuk stabiliteit met zich mee hebben gebracht.” Dat hij ooit als gelukkige huisvader eindigt, sluit de [[Toppers]]-zanger niet uit. “Misschien ga ik dat nog wel proberen.”

Deel: