Volgens de Eindhovense rockgroep [[LEFT]] is afgelopen weekend door de politie van Amsterdam een einde gemaakt aan de opnames van hun nieuwe video-clip, behorende bij hun nieuwste nummer ; It’s the incredible greyman’. De band, die afgelopen week werd benoemd tot [[3FM]]’s Serious Talent, maakte het einde van de opnames zelf bekend. Het trio maakte in Amsterdam op verschillende plekken opnames voor hun nieuwe clip, gebruik makende van fan’s die via [[Hyves]] werden opgeroepen te figureren bij de opnames. Na opnames door de hele stad wilde de band een laatste opname op het centraal station van Amsterdam, maar daar werd de band direct gesommeerd te stoppen met filmen door direct toegesnelde stadswachten, politie en spoorwegpolitie. Politie en spoorwegpolitie zeggen bij navraag echter van niets te weten, en samen genomen met de vreemde aanwezigheid van stadswachten op het station, geeft het vermoeden dat de politie-actie, die ‘per toeval’ door één niet ontdekte camera is opgenomen, in scene is gezet door de Eindhovenaren. Volgens LEFT zijn er, ondanks inbeslag genomen tapes, geen processen verbaal uitgeschreven. Ondanks dat vrijwel alle opnames in bestag zouden zijn genomen, is de clip reeds gereleased, het lijkt dus op een publiciteitsstunt van LEFT.

Deel: