alt=Full Crate and MarTwee weken geleden vond de release party van ‘Conversations with her’ plaats, de EP van de jonge Amsterdamse muzikanten Full Crate & Mar. Misschien ken je Full Crate van 22tracks, waar hij elke week samen met FS Green de nieuwste soul en beats music voor je selecteert. Full Crate & Mar zijn verder nog niet erg bekend, maar timmeren al een tijdje aan de weg.

Samen maken ze muziek die het best te omschrijven valt als een mix van neo-soul, beats, jazz en hip hop. Aangezien het met deze omschrijving waarschijnlijk nog niet erg duidelijk is, heb ik hieronder de videoclip van ‘She Was Fly’ geplaatst, een track die alweer een jaar oud is maar nog steeds erg goed aangeeft wat voor muziek ze maken.

{slide=Full Crate – She was Fly}http://www.youtube.com/watch?v=-Q6F6yE0HWI{/slide}

De EP bestaat uit vijf tracks en er is verder weinig materiaal van Full Crate & Mar online te vinden. Da’s erg jammer, aangezien het allemaal best lekker klinkt. Niet getreurd, je zou allereerst ook eens naar The Foreign Exchange kunnen luisteren. Dat klinkt ook erg goed. Daarnaast is Full Crate ook actief als DJ en hij draait ongeveer dezelfde stijl als hij met Mar maakt. Op Nalden.net vind je een aantal mixen die hij samen met FS Green heeft gemaakt onder de noemer ‘Mixing Monthly’. Hieronder vind je één mix van Full Crate, genaamd ‘Feel Like Making Love.

Feel Like Making Love (Downloaden & Luisteren)

Dit artikel is ook verschenen op Muziek-blog.nl

Deel: