Het is [[Public Enemy]] nog niet gelukt genoeg geld te verzamelen voor een nieuw album. De hiphoppers probeerden sinds oktober $250.000 op te halen via [[Sellaband]].com, maar konden daar niet in slagen. De nieuwe plaat van Public Enemy zal volgend jaar al in de schappen hadden moeten liggen. Om geld op te halen voor het album hoopten ze dat tienduizend fans een aandeel van 25 dollar zouden kopen. [[Chuck D]] en [[Flavor Flav]] hebben na twee maanden pas zo’n 73 duizend euro opgehaald, nog geen dertig procent van het gevraagde totaalbedrag. Gehoopt was voor de kerst het hele bedrag bij elkaar te sparen. Of de hiphoppers hun album uit gaan stellen, is nog niet bekend. Chuck D en Flavor Flav zijn niet de enige artiesten die via Sellaband proberen geld bij elkaar te krijgen voor een album. Ook de Nederlandse [[Hind]] heeft zich aangesloten bij het Amsterdamse bedrijf. Hind weet echter relatief heel wat meer fans achter zich te scharen, met al ruim €47.000 is de 25-jarige zangeres al bijna halverwege.

Deel: