Het gaat steeds beter met [[Eva Simons]]. De zangeres kreeg wereldwijde bekendheid door haar single ‘Silly Boy’, die wereldwijd werd opgepikt als nieuwe single van [[Lady Gaga]] met [[Rihanna]]. Luisteraars over de hele wereld waren verrast dat het geen samenwerking tussen de twee wereldsterren was, maar onze eigen Nederlandse Eva SImons, die er door heel Europa een hit mee scoorde. In de Verenigde Staten wordt de single begin volgend jaar uitgebracht, maar voor dat het zo ver is maakt Simons haar opwachting nog op het nieuwe album van [[Chris Brown]]. ‘Eva is te horen op het nummer [[Pass out]], track nummer negen op Chris’ album ‘Graffiti’, ze heeft haar zangpartijen thuis ingezongen en daarna digitaal opgestuurd,’ aldus Simons’ management. Het album van Brown zal op 8 december uitkomen.

Deel: