Nieuws van het reuniefront; ook TLC komt terug. Zeven jaar na de dood van Lisa “[[Left Eye]]” Lopes, zijn de twee overgebleven leden van de destijds populaire R&B groep bezig om terug te komen in de hitlijsten. Rozanda Thomas ([[Chilli]]) en Tionne Watkins ([[T-Boz]]), zijn bezig met een realitysoap rondom de comeback van de groep, die begin jaren ’90 veelvuldig in de hitlijsten te vinden was. Het succes van de meiden eindigde in 2002, toen Lopes om het leven kwam bij een auto-ongeluk in Honduras. Nu, zeven jaar later, zijn ze weer terug, nadat ze begin dit jaar op uitnodiging van [[Justin Timberlake]] optraden op een benefietavond. Daar kregen de meiden weer zoveel energie dat ze de draad weer wilden oppakken, drie jaar na de hersenoperatie van Watkins, die in 2006 een hersentumor liet verwijderen. Grote hits van het drietal waren ‘[[Waterfalls]]’ en ‘[[No Scrubs]]’.

Deel: