De Schotse zang sensatie [[Susan Boyle]] maakte de titel van haar lang verwachte debuutalbum deze week bekend: ‘I Dreamed a Dream.’ Bij haar eerste auditie voor ‘Britain’s Got Talent’ werd Susan Boyle direct een grote ster en had zij had meer dan 250 miljoen hits op [http://www.youtube.com/watch?v=] met haar filmpjes. Susan ontroerde het publiek overal ter wereld met haar auditie waar ze ‘I Dreamed a Dream’ uit Les Misérables zong. Uiteindelijk won Susan de tweede plek in de finale van de show. Susan heeft op het album gewerkt met producer Steve Mac, en heeft afgelopen woensdag haar nieuwe materiaal als eerste ten gehore gebracht bij de finale van ‘America’s Got Talent’ met een uitvoering van de [[Rolling Stones]] klassieker ‘Wild Horses.’ Dat de populariteit van Susan Boyle nog ongekend groot is, bleek uit de enorme media aandacht bij aankomst van Susan op het vliegveld van Los Angeles afgelopen week. Het album, ‘I Dreamed A Dream’ zal uitkomen op 23 november 2009.

Deel: