Zoals ik bij het vorige artikel over de [[Night of the Proms]] al aankondigde, mochten er nog toevoegingen komen op de Line-up, dan lezen jullie dat op Maxazine. Gisteren is bekend geworden dat [[OMD]] ([[Orchestral Manouvres in the Dark]]) als laatste band is toegevoegd voor een spetterend optreden tijdens dit fantastische festival. OMD, bekend van vele hits zoals “Maid of Orleans”, “Enola Gay”, “Locomotion”, en nog veel meer, zullen dan hun grootste hits laten horen en zien. Zanger Andy McCluskey en keyboardspeler Paul Humphreys speelden in 2006 voor het eerst onder begeleiding van een symfonisch orkest hun hits op de Night of the Proms in Duitsland. Hun show was een daverend succes en het duo werd in 2007 aangekondigd voor de shows in Antwerpen. Helaas werd in september de vrouw van zanger Andy McCluskey ernstig ziek en moest het optreden van OMD bij Night of the Proms worden uitgesteld. In het voorjaar van 2008 was OMD te gast op de promsconcerten in Charleroi, Valencia en Benidorm (Spanje). Dit jaar krijgt ook het publiek hen te zien en te horen in Antwerpen, Rotterdam en Arnhem.

Deel: