Het programma van de 3e editie van[[Pinkpop Classic]] wordt steeds leuker. Tijdens het optreden van de huisband de [[Janse Bagge Bend]] zal [[Gé Reinders]] enkele nummers brengen uit de Engelse periode van zijn band “Girls Walk By”. Met deze band stond Gé al op Pinkpop ‘86. De populaire weermannen van [[TV-Limburg]]. De Waerknöppele zullen met een fraaie weersvoorspelling het festival openen. Een van de hoogtepunten van de “Kalm Aan Laan” op [[Pinkpop]] 2009 komt ook naar Pinkpop Classic. De [[Silent disco]] zal voor een ‘stil’ feest zorgen in de tent, waarbij de DJ’s daar hits in de stijl van de geprogrammeerde acts zullen draaien.

Tegelijkertijd betreurt de organisatie het overlijden van een artiest die op Pinkpop ‘82 en op de eerste editie van Pinkpop Classic, in 2007, heeft gestaan. [[Willy DeVille]] is vorige week op 58-jarige leeftijd gestorven en het ligt voor de hand dat hier tijdens deze editie bij stil gestaan wordt.

Deel: