Samsung smartphones zijn hot! Als jij in het bezit bent van een Samsung toestel, heb je de keuze uit vele hippe telefoonhoezen om je mobieltje te beschermen. Een hoes voor je Samsung toestel is verkrijgbaar in diverse modellen. Lees hierover meer en laat je inspireren.

Misschien heb je net een nieuw telefoon abonnement genomen en ben je nu de trotse eigenaar van een van de nieuwste Samsung toestellen. Of misschien had je er al, maar is je oude telefoon case versleten. Tijd om je kostbare smartphone te beschermen. Dat doe je natuurlijk met een mooie Samsung case. Zoals eerder aangegeven zijn er verschillende modellen telefoonhoesjes. En het leuke is: je kan zelf bepalen wat voor soort type hoes het beste bij jou past. 

Welke modellen telefoonhoesjes zijn er?

Wie actief op zoek gaat naar een telefoon case zal tot de conclusie komen dat er heel veel soorten telefoonhoezen bestaan. Zo heb je bijvoorbeeld een back cover, een Book case of een bumper telefoonhoesje.  Een back covers telefoon hoesje beschermt de achterzijde en de zijkanten van je telefoon. Als je voor een backcover telefoonhoesje kiest, is het je aangeraden om ook een screenprotector te kopen. Dit omdat de scherm van je telefoon niet beschermd wordt. Bij het kopen van een screen protector moet je wel erop letten dat het geen probleem vormt voor je back cover telefoonhoesje. Voor wat betreft de book case telefoonhoesjes kun je rekenen op een integrale bescherming van je telefoon. Zo wordt de zijkanten en de voor- en achterkant van je smartphone beschermt. Een ander variant van de bookcase is de flip case. Het verschil tussen de twee is dat je de een horizontaal open maakt en het ander verticaal. 

De voordelen van een telefoon case

Er zijn verschillende voordelen die een telefoonhoes met zich meebrengt. Een van de voordelen is dat je telefoon een hippe look krijgt. Maar bovenal biedt een telefoonhoes de juiste bescherming aan je telefoon. Zo hoef je je niet zoveel zorgen te maken dat je mobieltje beschadigt als ie eens een keer valt. Zo kun je extra lang van je Samsung smartphone genieten. Bedenk je maar eens aan hoeveel je zou moeten neertellen om een defecte scherm te laten vervangen. Door te zorgen voor een goede telefoonhoes kun je dus een hoop geld besparen. En loop je rond met een onbezorgd gevoel. 

Een telefoonhoes handige extra’s

Het hebben van een telefoonhoes zorgt bovendien dat je bepaalde spulletjes kunt opbergen. Zo hebben bepaalde hoezen een extra opbergvak voor je pasjes en soms zelfs voor biljetten en losgeld. Wel zo handig! Dit omdat het in de meeste gevallen wordt vervaardigd compleet met verschillende soorten vakjes. In die vakjes kun je eenvoudig je geld of kaartjes opbergen. Met zo een telefoonhoes heb je dus niet alleen je telefoon, maar ook meteen je portemonnee bij de hand.  

Samsung

Het Zuid-Koreaanse bedrijf Samsung doet zeker niet onder aan de bekende tegenhanger iPhone van Apple. Vooral de nieuwste pronkstukken van Samsung, de Galaxy S 21, S 21 Plus en S21 Ultra zijn ware juweeltjes en bieden heel veel op communicatiegebied. Samsung onderscheidt zich ten opzichte van Apple met smartphones in alle prijsklassen en ook met opvallende reclames. De meesten kennen het merk wellicht ook wel als  hoofdsponsor van de musical Saigon. Samsung toestellen bieden hoge prestaties en behoren tot de top toestellen.  Als je dus een smartphone hebt van dit merk, dan weet je dat je een waardevolle smartphone in handen hebt. Des te liever je natuurlijk een mooie en stevige telefoonhoes wilt voor je geliefde gadget. 

Waar kun je een telefoonhoesje het best kopen?

Een telefoonhoesje kun je het best kopen in een winkel die zijn pijlen gericht heeft op de verkoop van telefoonhoesjes. Die biedt natuurlijk de meeste keuze. Fonu.nl is zo’n online webshop die boordevol Samsung hoezen staat. Lekker online shoppen, dan hoef je de deur niet meer uit.  Je vindt hier voor zowat elk Samsung toestel wel een juiste hoes. Of je nu in het bezit bent van een Samsung S21 FE of een Samsung S20 Plus, hier ben je op je plek. En nog veel meer. Ook voor andere merken zal je ongetwijfeld een geschikte telefoonhoesje vinden. En dat is nog niet alles. Je treft hier ook coole accessoires, zoals bijvoorbeeld earbuds, magnetische houders en oplaadkabels. En alles is lekker voordelig geprijsd. Wat wil je nog meer?

Deel: