In 2013 bracht Leona Lewis haar kerstalbum ‘Christmas, With Love uit’, met daarop kerstklassiekers als ‘O Holy Night’, ‘I Wish It Could Be Christmas Everyday’, ‘Ave Maria’ en ‘Silent Night’. Leona’s bekendste eigen nummer van het album is het platina ‘One More Sleep’, dat vorig jaar het meest werd gestreamd sinds de release in 2013.

Acht jaar na het uitbrengen van haar eerste kerstalbum heeft Leona ‘Christmas, With Love’ in een nieuw jasje gegoten. Op ‘Christmas, With Love Always’, dat uitkomt op 19 november, staan naast de originele tracks twee nieuwe nummers: ‘Kiss Me It’s Christmas’ en ‘If I Can’t Have You’. ‘Kiss Me It’s Christmas’ is een duet met Ne-Yo, dat Leona vandaag als single heeft uitgebracht. ‘If I Can’t Have You’ is een ballad-cover van de Bee Gees-discoklassieker.

Dit jaar is het vijftien jaar geleden dat Leona Lewis de finale van de Britse X-Factor won. Sindsdien bracht de zangeres vijf studioalbums uit en verkocht ze meer dan 35 miljoen albums. Haar debuutalbum ‘Spirit’ werd in 2008 het bestverkopende debuutalbum van een vrouwelijke artiest in de 21e eeuw. Leona’s single ‘Bleeding Love’ uit 2007 stond in 35 landen op nummer één, werd wereldwijd de bestverkopende single van 2008 en is inmiddels twee miljard keer gestreamd.

Deel: