“Electro/Rockband from Oss, Holland. Listen & feel and YOU WILL DANCE!” Zo presenteert Dearworld zichzelf en treffender kunnen we de band niet omschrijven. Dearworld is opgericht met één doel: het publiek laten dansen, of liever uit haar dak laten gaan. De band doet dit met een onconventionele combinatie van rock, house, electro en pop, maar vooral met een enorm enthousiasme en onuitputtelijke energie. Dearworld is zo’n band die je grijpt tijdens een show, zelfs al ben je geen fan van hun muziek.

Zanger Robin Borneman heeft aangekondigd de band te gaan verlaten. De band gaat zich hierdoor op haar toekomst bezinnen. Dearworld vond dat dit afscheid van Robin en van hun fans maar op één manier recht gedaan kon worden: Met een denderend feest!

Dat feest vindt plaats op 24 januari in De Pul in Uden. De avond gaat opgewarmd gaat worden door The Gooch!! Deze te gekke jonge hengsten timmeren flink aan de weg en naar horen zeggen gaan hun gitaarversterkers tot 11! Natuurlijk zal Dearworld een knallende show geven. Blender DJ’s Sunday, Monsieur Discotheque, Dr Bootygrabber en Bram en Kim van Radio FeelGood vullen de rest van de avond muzikaal in! (Ja, ook de afterparty!)

Foto (c) Kim Balster, Maxazine.nl

Deel: