Armin van Buuren en Armada Music zijn dit jaar de winnaars van de IMPALA ‘Outstanding Contribution Award’. Deze award wordt door de Europese independent labelorganisatie IMPALA uitgereikt aan een individu of organisatie die Europese independent-muziek en diversiteit van de sector promoot en ontwikkelt. Eerder ontvingen Martin Mills, Mario Pacheco en Charles Caldas de award.

Armin van Buuren en Maykel Piron (managing director Armada Music) hebben afgelopen weekend tijdens Armins wereldtour A State Of Trance 650 in een uitverkochte Jaarbeurs in Utrecht de ‘Outstanding Contribution Award’ ontvangen. Armin van Buuren: “Wat een eer om deze award te krijgen! 400.000 verkopen van ‘This Is What It Feels Like’ in Europa, het is echt een geweldige prestatie. Ik ben trots op wat we de afgelopen 10 jaar hebben bereikt als onafhankelijk dance-label.

Helen Smith, voorzitter van de raad van bestuur van IMPALA: “Deze award benadrukt de uitzonderlijke prestaties van Armada Music en Armin van Buuren. Armada is een dynamisch, creatief, flexibel en innoverend onafhankelijk muzieklabel en daarom erkent IMPALA hen als ‘Outstanding’.

Kees van Weijen, voorzitter van IMPALA en STOMP: “De ‘IMPALA Outstanding Contribution Award’ is een erkenning voor de manier waarop Armin van Buuren en Armada Music zich met hun visie in deze snel groeiende scene wereldwijd hebben neergezet als een eersteklas onafhankelijk dance-label in haar vakgebied.

Deel: