The Opposites hebben op Lowlands een gouden plaat gekregen voor het in mei uitgekomen album ‘Slapeloze Nachten’. In een paar maanden tijd zijn er al meer dan 25.000 exemplaren verkocht. De groep kreeg de plaat tijdens hun optreden in de afgeladen Alpha-tent uit de handen van 3FM-presentator Giel Beelen. Eerder al gingen singles ‘Slapeloze Nachten’ en ‘Hey DJ’ goud. De tracks ‘Sukkel Voor de Liefde’ en ‘Thunder’, samen met Yellow Claw, zijn hard op weg naar deze eervolle vermelding.

Met de bekroning van het album ‘Slapeloze Nachten’ is de groep nog lang niet klaar. Zo zal binnenkort de vijfde single ‘Op Een Level’ verschijnen. Bij dit nummer komt uiteraard ook een spectaculaire videoclip.

Tevens verschijnt er binnenkort een bijzondere ‘uitwisseling’ tussen The Opposites en de Britse elektronische band Rudimental. De Britten kwamen met hun debuutsingle Feel The Love en album op de eerste positie in de Britse charts binnen. In Nederland behaalde dit nummer de tweede positie. The Opposites zullen hun nummer ‘Right Here’ remixen. Op hun beurt gaat Rudimental aan de slag met ‘Op Een Level’.

Onlangs doken Twan en Willem ook nog de studio in met de populaire Belg Stromae, die op dit moment met het nummer Papaoutai op de tweede plek in de Top 100 staat. Stromae brak wereldwijd door met het nummer Alors On Danse en werkte al met grootheden als Black Eyed Peas en Kanye West. The Opposites houden nog even voor zichzelf wat er uit de studiosessies is ontstaan.

Deel: