Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Judas Priest @ AFAS Live.

Concerttip maandag 10 juni: Judas Priest @ AFAS Live

De legendarische Engelse band Judas Priest is een van de grondleggers van de heavymetal. De band begon in 1969 met bluesy, progressieve rock, maar het grote succes kwam pas tien jaar later, toen Judas Priest overschakelde op een commerciëlere stijl. Hun doorbraakalbum ‘British Steel’ (1980) katapulteerde het in spijkerleer gehulde gezelschap naar stadionproporties en wordt anno nu gezien als een van de standaardalbums uit de metalcanon.

Deel: