Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Gruppo Sportivo @ Heyhoef-Backstage.

Concerttip zaterdag 20 april: Gruppo Sportivo @ Heyhoef-Backstage

Na hun meer dan geslaagde comeback is het legendarische muziekgezelschap Gruppo Sportivo terug! Na eind 2013 vier jaar een studio-only band geweest te zijn, was een combinatie van een nieuw album met een daaraan gekoppelde clubtour voor de dames en heren geen moeilijke stap om te nemen. ‘GREAT’ was na ‘Topless 16’ (2004) het officiële 12e album van Gruppo en werd prima ontvangen door zowel pers als publiek.

Hans Vandenburg gaat als doorgewinterde singer-songwriter hier en daar meer de diepte in, maar vrolijke, catchy en met typische Sportivo humor doorspekte pareltjes zullen zeker niet ontbreken. De band heeft er enorm veel zin in het nieuwe materiaal, uiteraard gecombineerd met het nodige aantal publieksfavorieten, door het hele land ten gehore te brengen. ‘Beep Beep Love’, ‘Hey Girl’, ‘Armee Monika’, ‘Rock ’n Roll’, ze komen allemaal langs.

Deel: