Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Navarone @ Doornroosje.

Concerttip woensdag 3 januari: Navarone @ Doornroosje

Navarone’s bekendheid reikte verder dan de Nederlandse grenzen. Met hun krachtige live-optredens en aanstekelijke energie veroverden ze ook het publiek in landen als Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk. Ze deelden het podium met grootheden als Anouk en Bon Jovi. Ook maakten ze indruk op festivalgangers op gerenommeerde evenementen zoals Pinkpop en Rock Werchter. Hun single ‘Perfect Design’ werd een hit op de Duitse radio en bracht hen internationale erkenning.

In de afgelopen jaren heeft Navarone bewezen dat ze niet te stoppen zijn. Ze blijven optreden op uitverkochte shows en festivals, waarbij ze hun fans betoveren met hun dynamische geluid en charismatische podiumaanwezigheid. Naast hun liveoptredens hebben ze hun vierde studioalbum ‘Salvo’ uitgebracht in 2021. Dat album werd geprezen om zijn diepgaande teksten en melodieuze rockcomposities.

Deel: