Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Waylon – Gewoon Willem @ Blauwe Kei.

Concerttip zaterdag 30 december: Waylon – Gewoon Willem @ Blauwe Kei

De Nederlandse zanger/gitarist Waylon heeft zich sinds zijn doorbraak met zijn debuutsingle ‘Wicked Way’ (2009) ontwikkeld tot een veelzijdig artiest. Country blijft zijn grote liefde (niet voor niets leende hij zijn artiestennaam van de Amerikaanse countryheld Waylon Jennings) maar Waylon excelleert eveneens in soul, funk en blues.

Gedurende deze show gaat Waylon in het gesprek met het publiek en brengt hij een eerbetoon aan de Nederlandse muziek waaronder liedjes van onder andere Robert Long en André Hazes.

Deel: