Het is weer die betoverende tijd van de week waarin we met opwinding de gloednieuwe New Music Friday Maxazine Playlist op Spotify aankondigen. Als een kunstwerk dat elke week opnieuw wordt geschilderd, biedt deze lijst een frisse dosis melodieën die rechtstreeks uit het hart van de muziekwereld komen. Wat maakt deze playlist zo speciaal, vraag je je misschien af? Wel, laten we ons samen onderdompelen in de muzikale wonderen die op je wachten.

Nieuwe releases van je favoriete artiesten

Ben je benieuwd naar de nieuwste releases van je favoriete artiesten? Dan vind je ze vast en zeker op de New Music Friday Maxazine Playlist. Zo vind je er deze week onder meer nieuwe muziek van Take That, Sleaford Mods, Jon Batiste, Morgan Harper-Jones en Björk.

Take That terug met een nieuwe single

Take That is terug met een nieuwe single, ‘Where we Are’.  Een heerlijk ouderwets Take That nummer.

Sleaford Mods met een nieuwe single

Sleaford Mods, de sensatie uit de UK heeft een nieuwe single uitgebracht, genaamd ‘West End Girslls’, inderdaad een eigenzinnige cover van het bekende nummer van de Pet Shop Boys

Verder heerlijk nieuwe singles van Jon Batiste, Bjork, Morgan Harper-Jones en nog heel veel anderen .

Luister nu

De New Music Friday Maxazine Playlist is te vinden op Spotify. Je kunt de playlist volgen om elke week automatisch op de hoogte te blijven van de nieuwste releases. Je kunt de playlist ook direct afspelen door op de link te klikken die hieronder staat.

Volg Maxazine op Spotify

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste muziekreleases, kun je Maxazine volgen op Spotify. Maxazine heeft een aantal verschillende playlists, waaronder de New Music Friday Maxazine Playlist en enkele tientallen Maxazine Essentials die speciaal voor Maxazine samengesteld zijn door de beste artiesten.

Ben jij een muziekliefhebber? Dan mag je de New Music Friday Maxazine Playlist niet missen! Deze playlist biedt een gevarieerde selectie van nieuwe muziek uit alle genres, van bekende artiesten tot nieuwe ontdekkingen.

Volg de playlist nu op Spotify en ontdek de beste nieuwe muziek van deze week!

<iframe style=”border-radius:12px” src=”https://open.spotify.com/embed/playlist/0RH0JEjCy2TJVTjggGD8TI?utm_source=generator” width=”702″ height=”352″ frameBorder=”0″ allowfullscreen=”” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture” loading=”lazy”></iframe>

 

Deel: