Het is weer vrijdag, wat betekent dat het tijd is voor een nieuwe aflevering van de New Music Friday Maxazine Playlist! Deze week hebben we een eclectische mix van genres en stijlen voor je klaarstaan, dus er is voor ieder wat wils.

Van aanstekelijke pop tot harde rock

Of je nu op zoek bent naar een playlist die je in beweging brengt, of iets om je hoofd te laten rusten, de New Music Friday Maxazine Playlist heeft het voor je. Met artiesten als Kodak Black, Blink 182, Grand Corps Malade, Lenny Kravitz en Boygenius brengen we jullie het allernieuwste en het allerbeste materiaal van bekende, maar ook van onbekende artiesten die volgens ons op het punt staan door te breken. Als het moet rijden we met de redactie met een ezelkar naar een verlaten dorp in de oerbossen van Polen om de beste muziek te kunnen vinden.

Een muzikaal feestje voor je oren

De New Music Friday Maxazine Playlist is als een muzikaal feestje voor je oren. Elke track is een smaakexplosie die je zintuigen prikkelt. Van aanstekelijke pop tot harde rock, er is voor ieder wat wils. Dus zet je schrap voor een muzikaal feestje!

Met kennis van zaken samengesteld

De New Music Friday Maxazine Playlist wordt samengesteld door de muziekredactie van Maxazine, die al jarenlang ervaring heeft in de muziekindustrie. Ze weten dus precies wat ze doen, en ze zorgen ervoor dat je alleen de beste nieuwe muziek te horen krijgt.

Luister nu en volg de playlist

Dus waar wacht je nog op? Ga naar Spotify, zoek naar de New Music Friday Maxazine Playlist en laat je meevoeren door de betoverende klanken van de beste nieuwe muziek. Vergeet niet om de playlist te volgen, zodat je elke week nieuwe muziek kunt ontdekken.

Deel: