Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: 50 Cent @ Ziggo Dome.

Concerttip donderdag 28 september: 50 Cent @ Ziggo Dome

50 Cent wordt erkend als een van de meest getalenteerde en productieve artiesten van de afgelopen decennia. De rapper maakte gelijk een sterke indruk met zijn debuutalbum ‘Get Rich or Die Tryin’, sindsdien heeft hij meer dan 30 miljoen albums verkocht wereldwijd en ontving hij de meest prestigieuze onderscheidingen. Niet alleen als artiest is 50 Cent een gevestigde naam. Als ondernemer, acteur, regisseur en uitvoerend producent behaalde hij ook successen met de populariteit van zijn TV misdaaddrama ‘Power’ als meest recente wapenfeit.

Deel: