Son Mieux heeft vandaag de nieuwe EP ‘Live At Sziget’ uitgebracht. De Haagse band stond deze zomer op het Hongaarse festival in Boedapest. Zij hadden toen de eer om op de eerste dag van het festival de Main Stage te openen. En dat ging goed: de band besloot een live-EP uit te brengen met nummers van hun show op Sziget.

Het grootste podium van Sziget werd op donderdag 10 augustus geopend door Son Mieux. Na hen stonden onder meer Florence + The Machine, Sam Fender, Imagine Dragons, Lorde, Macklemore en Billie Eilish op diezelfde plek. Son Mieux kreeg de eer het spits af te bijten. In een interview nét na die bewuste show, gaf de band al aan hoe vereerd ze zich voelden om deze rol te vervullen en dat het zo bijzonder is om op zo’n plek en tussen al die grote namen te spelen. Tussen alle shows die de band in Nederland en België doet, voelt een show in Boedapest dan extra bijzonder.

Son Mieux over de nieuwe EP: “We zijn super happy om aan te kondigen dat onze nieuwe EP ‘Live at Sziget’ nu beschikbaar is. Deze EP legt een van onze favoriete shows van deze magische zomer vast en wat was het een eer om hier te staan. Enjoy, pretty people!”

De volgende zes nummers staan op de EP:
This Is The Moment – Live at Sziget
1992 – Live at Sziget
Drive – Live at Sziget
Everything – Live at Sziget
Multicolor – Live at Sziget
Tell Me More – Live at Sziget

Deel: