Het nieuwe album van NCT DREAM is uit. Het album is vernoemd naar een van de zestien persoonlijkheidstypes van de Myers-Briggs Type Indicator (MBTI), een populaire online persoonlijkheidstest die jaarlijks door miljoenen mensen wordt gedaan. ‘ISTJ – The 3rd Album’ bestaat uit 10 nummers, waaronder het titelnummer van het album ‘ISTJ’. ‘ISTJ – The 3rd Album’ heeft de 4,1 miljoen pre-orders overschreden, waarmee het vorige record van NCT DREAM is overschreden. Dat record lag bij het tweede volledige album van de groep, Glitch Mode, wat 2 miljoen pre-orders had.

Met meer dan 6,4 miljoen maandelijkse Spotify-luisteraars, meer dan 12,7 miljoen Instagram-volgers en meer dan 10,1 miljoen Twitter-volgers, blijft NCT DREAM hun overweldigende kracht als internationale topact bevestigen. De groep heeft de ’triple million seller’ status bereikt met de opstapelende verkoop van hun eerste studioalbum Hot Sauce en de herverpakking Hello Future.

NCT DREAM is de afkorting voor “Neo Culture Technology” en DREAM weerspiegelt de toewijding van de subgroep om muziek uit te brengen die jeugd en persoonlijke groei weerspiegelt.

De nieuwe plaat ‘ISTJ – The 3rd Album’ bestaat uit tien nummers. Die gaan onder andere over het beoordelen van de medemens op wie iemand daadwerkelijk is. Zo gaat de titeltrack ‘ISTJ’, gecomponeerd en geschreven door KENZIE, daarover. Het is belangrijk om je medemens niet te beoordelen op de resultaten van zo’n MBTI persoonlijkheidstest. Het album bevat ook het nummer ‘Like We Just Met’, waarvan alle zeven leden de tekst samen hebben geschreven.

Tracklist ‘ISTJ – The 3rd Album’:

1. ISTJ
2. Broken Melodies
3. Yogurt Shake
4. Skateboard
5. Blue Wave
6. Poison
7. SOS
8. Pretzel (♡)
9. Starry Night
10. Like We Just Met

Deel: