Hoe je de 25ste verjaardag van een baanbrekend debuut viert, daar weet ’t Hof van Commerce alles van. Meer zelfs: op enkele uren tijd vlogen alle tickets voor het “En In Izzegem…” -concert op het Nelson Mandelaplein in Kortrijk de deur uit met veel teleurgestelde fans als gevolg.

Maar goed nieuws! Fans die te laat waren om een ticket te bemachtigen, krijgen nu een tweede kans. Samen met de Stad Kortrijk werd beslist om een tweede show te organiseren. Noteer in uw agenda: zondag 3 september voor een extra concert rond het album “En In Izzegem…”door ’s lands meest legendarische hiphopcrew.

“We hebben teveel succes. Einde” Serge Buyse

Zaterdag 2 en zondag 3 september dropt ’t Hof op het NelsonMandela-plein in Kortrijk de oldskool beats en instant classic rhymes waarmee ze een kwarteeuw geleden mede de fundamenten van de Vlaamse hiphop legden. Greatest hits incluis! Het is jullie geraden om net als 25 jaar geleden in het lokale jeugdhuis, op de speelplaats, in de crêche, in de baarmoeder, of op de Scoutsfuif achter den hoek alle lyrics woord voor woord mee te brullen.

“We zijn begonnen met dingen maken zodat we konden optreden in jeugdhuizen. We hadden helemaal niet verwacht dat dat naar de radio zou gaan” Flip Kowlier

Fans die naast een ticketgrepen en op de wachtlijst staan, krijgen als eerste de kans om een ticket voorde tweede concertdag te bemachtigen. En we zeggen het nu al, ’t zal (opnieuw) voor de rappe zijn.

 

Deel: