Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Claw Boys Claw @ Rotown.

Concerttip vrijdag 26 mei: Claw Boys Claw @ Rotown

Claw Boys Claw maakt al jarenlang een afwisselende mix van rauwe, vuige, lyrische en psychedelische rock. De karakteristieke frontman Peter Te Bos en gitaarvirtuoos John Cameron vormen sinds 1983 de spil van de band. In die tijd brachten de Amsterdammers meer dan tien platen uit, in 2021 brachten ze de opvolger van het in 2018 verschenen ‘It’s Not Me, The Horse Is Not Me, Part One’ uit getiteld ‘Kite’. Op het podium maken drummer Jeroen Kleijn en bassist Marcus Bruystens de bezetting compleet.

Deel: