Op 31 maart vindt er een groot Benefietconcert plaats in Amsterdam tijdens de 3de editie van het Cuban Latin Festival. Niemand minder dan Elito Revé y su Charangón (Cuba) komt optreden en zijn steun betuigen aan deze actie.

Het plan om dit Benefietconcert te organiseren is ontstaan tijdens voorgaande edities van Cuban Latin Festival. Onze Cubaanse bezoekers attendeerden ons toen op de huidige schrijnende situatie in Cuba waarin aan alles tekorten zijn en dan vooral aan eerste levensbehoeften en medicijnen. De boycot en internationale crisis hebben het eiland in een enorme armoede gedompeld. Deze ellende krijgt nagenoeg geen aandacht in de internationale pers.

“We ontvingen veel foto’s en filmpjes van onze Cubaanse vrienden en konden het grote leed niet langer aanzien zonder er iets aan te doen”.

De gehele opbrengst van deze 3de editie van Cuban Latin Festival schenkt de organisatie daarom aan een grote hulpactie voor Cuba. Support deze actie als je de Cubaanse bevolking, die het op het moment moeilijker heeft dan ooit, een warm hart toedraagt en wilt ondersteunen. Koop hier een ticket voor dit Benefietconcert met Elito Revé y su Charangón (Cuba) en/of doneer vrijblijvend.

Met het bedrag worden medicijnen, medische hulpmiddelen, eerste levensbehoeften en schoolbenodigdheden aangeschaft waarmee de meest kwetsbaren in Cuba worden geholpen, kinderen en ouderen.

Deel: