Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Wolfmother @ Paradiso.

Concerttip woensdag 11 januari: Wolfmother @ Paradiso

Wolfmother weet zestien jaar na het uitkomen van eerste megahit ‘Woman’ nog steeds garant te staan om scherp uit de hoek te komen. De Australische band staat bekend om hun fijne gitaarriffs in de vorm van rake stoner-rock met een psychedelische twist. Vandaag keert de band onder Andrew Stockdale terug naar Paradiso voor een dampend rockconcert zoals we dat gewend zijn van Wolfmother.

Deel: