Noordkaap maakt de oversteek naar Nederland voor een exclusieve show in Muziekgieterij. Na een reeks uitverkochte reünieconcerten in België en een tiental sterke shows op de Vlaamse zomerfestivals, heeft één van de meest energieke en muzikale livebands van de jaren negentig besloten om er een feestelijk vervolg aan te breien.

Het verhaal van Noordkaap begon iets meer dan dertig jaar geleden toen ze in 1990 op Humo’s Rock Rally de eerste prijs wegkaapten. Stijn Meuris en zijn band groeiden uit tot voortrekkers van de Nederlandstalige rockers en drukten meer dan ooit hun stempel op de vaderlandse muziek scene. En nu zijn ze voorgoed terug. In de bezetting waarmee ze hun grootste hits en beste albums maakten. Met Lars Van Bambost op gitaar, Erik Sterckx op bas, Nico Van Calster op drums, Wim De Wilde op toetsen en Stijn Meuris als zanger.

Met met nummers zoals ‘Panamarenko’, ‘Druk In Leuven,’ ‘Een Heel Klein Beetje Oorlog’, ‘Satelliet Suzy’ en dat ene bizarre walsje dat uitgroeide tot een alternatief volkslied van België, zal Noordkaap voor muzikaal vuurwerk zorgen.

Noordkaap geeft op vrijdag 7 april een concert in de Muziekgieterij te Maastricht, de ticketverkoop voor deze show is direct van start gegaan.

Deel: