Het Hongaarse festival Balaton Sound dropt haar eerste namen voor de editie van 2023. Armin van Buuren, Hardwell, Don Diablo, Dimitri Vegas & Like Mike, KSHMR, Kungs en Ofenbach komen naar het vierdaagse strandfestival. Balaton Sound is één van de grootste elektronische strandfestivals van Europa en vindt van 28 juni t/m 1 juli plaats aan het Balatonmeer in Hongarije.

Armin van Buuren is één van de headliners op Balaton Sound. De Nederlandse dj stond in 2019 voor het laatst op het strandfestival en heeft besloten in 2023 terug te keren. Naast hem zal ook Hardwell naar het Balatonmeer afreizen. De dj is na een pauze van 3,5 jaar bezig aan zijn Rebels Never Die tour en voegt daar Balaton Sound als eerste festivalshow van 2023 aan toe. Ook Dimitri Vegas & Like Mike, die in hun agenda graag tijd vrij maken voor Balaton Sound, keren volgend jaar terug naar Hongarije. Naast hen prijken Don Diablo, Dimension, Joel Corry, KSHMR, KUNGS, Ofenbach en Vini Vici op de poster. Binnenkort maakt de organisatie ook de eerste house en techno namen bekend. Balaton Sound vindt plaats aan het azuurblauwe Balatonmeer in Zamardi in Hongarije.

Deel: